Dumpster Divas

Med energibuntane Sondre Dæmring Styve (VossaRebels) på bass og Kåre Opheim (Real Ones) på trommer så ligg alt til rette for ei oppleving av dei heilt sjeldne.

På scena står eit heilt år med energi og frustrasjon som endeleg skal sleppast laus - me er ganske trygge på at dette vert ei sterk oppleving for både artist og publikum. Denne opplevinga vil du ikkje gå glipp av!

NB! Begrensa antal plassar!

Dumpster Divas består av Trine Duesund Urne og Helle Karlsdottir, to samfunnsengasjerte damer som bruker musikken for å dele bekymringa for verdens framtidsutsikter. De møttes for første gang høsten 2015, og etter dette har de spilt i lag. Bandnavnet ble til for å inspirere, skape diskusjon og rette søkelyset mot miljøkampen. De spiller sanger for jorda og menneskerett, og de har et brennende engasjement som smitter over på publikum.

Helle og Trine spiller jordnær og jovial musikk med flotte vokalharmonier. De bryr seg virkelig om det de synger om, og det skinner igjennom på scenen. Siden de begynte å spille sammen i 2015 har de spilt over 100 konserter over hele landet, fra Kristiansand til Lofoten, og spredt sitt klare budskap gjennom musikken. De har fått gode omtaler for musikken sin i norsk musikkpresse, samtidig som budskapet deres har fått mye oppmerksomhet i miljørettede blogger og nettsider.

Jentene vrenger virkelig stemmebåndene sine i sin kjærlighet for jorda.
Nå for tiden ferdigstiller de andre del av debutalbumet sitt, et protestalbum, i Broen studio.

Etter at de fødte barn på samme dag(!) er de nå klare for å spille på den vakreste utescenen på Voss; Hedleberget. Med seg på laget har de lokale musikere i verdensklasse.

Kjøp billett på Ticketco

Informasjon

Tid laurdag, 12 juni 2021
Slutt laurdag, 12 juni 2021
Pris kr 275